Υπηρεσίες

Στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας της Ηπείρου το Grand Palladion Hotel βρίσκεται κοντά στο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο. Χτισμένο στην οδό Ν.Μπότσαρη , εκεί θα βρίσκετε πάντοτε τη ζεστή φιλική εξυπηρέτηση, και κάθε τι που θα σας εξασφαλίζει την άνετη διαμονή σας, μέχρι την επόμενη ημέρα που θα συνεχίσετε την ανακάλυψη νέων όμορφων διαδρομών.

24ώρη reception

Room service

Καθαριστήριο

Συνεδριακοί χώροι

Δωρεάν parking

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Εστιατόριο – Bar – cafe

Ασύρματη πρόσβαση στο internet (σε ολόκληρο το Ξενοδοχείο) 

Business Center

Δορυφορική τηλεόραση

Υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης

Θυρίδες φύλαξης

Εστιατόριο - Bar - cafe

Απολαύστε το υπέροχο φαγητό και το φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον. Δοκιμάστε όλα τα πιάτα, ειδικά προσεγμένα από τον έμπειρο σεφ του ξενοδοχείου μας. Και αν επιθυμείτε κάτι παραδοσιακό, δοκιμάστε το Μπακλαβά, διάσημο Γιανιώτικο γλυκό.

Στο τέλος μιας δύσκολης μέρας, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας και να αφεθείτε στις περιποιήσεις του προσωπικού και στη φιλοξενία του ξενοδοχείου μας.

Φωτογραφίες

Αίθουσες Συνεδριάσεων

Η συνεδριακή αιθουσα «Eλλοπία» με χωρητικότητα έως και 70 άτομα, η ιδιωτική αίθουσα συνεδριάσεων «Aώος» με χωρητικότητα έως και 15 άτομα και ένα επιχειρηματικό κέντρο , παράλληλα με το εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμα για τη δική σας εξυπηρέτηση:

  • Συνεδριάσεις 
  • Επιχειρηματικές συνεδριάσεις και γεύματα εργασίας
  • Επιχειρηματικά σεμινάρια
  • Κοκτέιλ πάρτι
  • Εορταστικά γεύματα
  • Εκθέσεις τέχνης